Historiallinen mahdollisuus vaikuttaa

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Blogi

Keskustan jokaisella jäsenellä on historiallinen mahdollisuus vaikuttaa tänään käynnistyvässä neuvoa-antavassa jäsenäänestyksessä puolueen puheenjohtajasta. Jäsenäänestyksessä on ehdolla kolme hyvää ehdokasta eli Tuomo Puumala, Juha Sipilä ja Paavo Väyrynen. Ehdokaskolmikko on kiertänyt maakunnissa tekemässä aatteellista työtä pitäen samalla esillä keskustalaista politiikkaa ja sen saavutuksia.

Jäsenäänestyksen valmistelutyöt – aikataulujen sovittelu, jäsenistön aktivoiminen ja äänestyspaikkojen järjestäminen – on ollut suuri ponnistus puoluetoimiston ja piiritoimistojen työntekijöille, mutta myös laajalle joukolle vapaaehtoisia keskusta-aktiiveja. Työtä on tehty suurella sydämellä sen eteen, että keskustan jäsenet pääsevät tänään, huomenna ja sunnuntaina vaikuttamaan kansanliikkeen keskeisen toimijan valintaan.

Paras kiitos tehdylle työlle on se, että jokainen puolueen jäsen käy äänestämässä jäsenvaalissa. Meillä jokaisella on historiallinen mahdollisuus vaikuttaa. Keskustalaisen kansanliikkeen voima on sen jäsenissä.

Tulevana viikonloppuna kierrän Pohjois-Karjalassa, Uudellamaalla ja Pirkanmaalla kannustamassa keskustalaisia osallistumaan jäsenäänestykseen ja keskustelemassa siitä, millaista Keskustaa lähivuosina yhdessä rakennamme.