Suomen johto Euroopan Yhdysvaltoja rakentamassa

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Blogi

Petteri Orpo on liittymässä samoihin puolittaisiin sotahulluihin ja Euroopan Yhdysvaltojen rakentajiin, joihin aiemmin olen luokitellut presidentti Sauli Niinistön, pääministeri Juha Sipilän sekä mm. puolustusministeri Jussi Niinistön.

Esittäessään EU:n yhteisiä sotaharjoituksia Orpo yrittää lakaista maton alle tosiasian, että juuri hän, pääministeri Sipilä ja presidentti Sauli Niinistö ovat päävastuussa Suomen turvallisuuden romuttamisesta: rikollisten maahanmuuttajien päästämisestä Suomeen 2015 vailla minkäänlaista rajavalvontaa!

Orpo haluaa ummistaa yhdessä kollegansa sisäministeri Paula Risikon kanssa, että he ovat epäonnistuneet täydellisesti Suomen sisäisen turvallisuuden hoidossa.

Tervetuloa Vantaalle. Täällä osa maahanmuuttajataustaisista ”lapsista” on rikkonut koulussa juomalaseja ja viillelleet niillä toisten lapsien naamoja! Jengiytyneet ryhmiksi ja kiristävät rahaa suomalaista syntyperää olevilta lapsilta. Pahoinpitelevät joukolla puistossa suomalaista taustaa olevia lapsia, ensin syyttäen näitä rasisteiksi. Uhkausten takia suomalaiset perheet eivät edes tee rikosilmoituksia. Koulut vaikenevat kuoliaaksi, eihän maahanmuuttajista saa sanoa mitään, kun tulee isompia ongelmia.

Suomella ei ole mitään niin suurta ulkoista uhkaa kuin sisäinen uhka luvattomista maahantulijoista. Suomesta yritetään purkaa kaikki yhteiskuntaa ylläpitäneet henkiset ja hengelliset arvot, tuomalla kulttuurillemme vieraita arvoja. Kyllä Kekkonen aikanaan taisi olla kovinkin oikeassa sanoessaan: “älkää ikinä päästäkö kokoomusta hallitukseen, ne tuhoaa tämän maan.”