Tehdään yhdessä Keskustasta suurin kuntapuolue

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Blogi

Keskustan puoluesihteeriys on kansanliikkeen tärkein ja arvostetuin järjestötyö, kunniatehtävä. Keskustan menestyksen tekevät työllään kentän miehet ja naiset. Haluan olla teidän luottamuksenne arvoinen.

Puoluekokousedustajat, aatteemme naiset ja miehet, valitsevat puoluejohdon Rovaniemen puoluekokouksessa 9.6.2012. Olen nöyränä asettautunut ehdokkaaksi Suomen Keskustan puoluesihteerin tehtävään Rovaniemen puoluekokouksessa, koska haluan palvella keskustalaista järjestöväkeä.

Puoluesihteerin tärkein tehtävä on organisoida ja innostaa keskustan kunnallisvaalityö syksyn vaaleihin. Niiden voitto ratkaistaan ehdokasasettelussa. Keskustalaisten on nyt yhteistoimin pyydettävä yli 10 000 suostumuksensa antavaa ehdokasta syksyn vaaleihin. Aikaa on neljä kuukautta.

Keskustalaisen kansanliikkeen tavoitteena on saavuttaa täydet listat jokaisessa kunnassa. Jokaisen kunnallisjärjestön alueella kaikkien yhdistysten ja aktiivien voimavarat tarvitaan ehdokashankintaan. Jokaisen keskustalaisen kunnia-asiana on lähteä itse ehdokkaaksi tai hankkia tilalleen toinen ehdokas, jonka valinnan eteen on valmis tekemään hartiavoimin töitä. Nyt yhdelläkään vastuullisella keskustalaisella ei ole mahdollisuutta ilman todella pätevää syytä kieltäytyä ehdokkuudesta. Sinua tarvitaan.

Sinipunavoimat haluavat kokoomuksen Jyrki Kataisen ja Henna Virkkusen johdolla saattaa keskustan ja maaseudun siltaan. Kokoomuksen tavoitteena on lopettaa 270 kuntaa, yli 7 000 valtuutetun tehtävää ja reilusti 30 000 luottamustehtävää Suomen kunnista. Tämä tavoite on lopettaa alueidemme ihmisten mahdollisuudet kehittää omaa kotiseutua. Kokoomuksen järjetön hanke pysäytetään vain keskustan kunnallisvaalivoitolla.

Jos minut valitaan puoluesihteeriksi, on ensimmäinen tehtäväni ohjata talouden ja työnteon resurssit koko Suomen kattavan ehdokashankinnan organisointiin. Uusi puheenjohtaja, puoluesihteeri ja puoluejohto laittavat itsensä täydellisesti töihin auttaakseen järjestöväkeä tässä työssä. Puoluesihteerinä lupaan, että jokainen kunnallisjärjestö saa kaiken tuen ja avun ehdokashankinnassa ja vaalityön organisoimisessa.

Laitamme puolueessa kuntoon kunnallisvaalikoulutuksen. Keskustan lupaus jokaiselle kunnallisvaaleihin lähtevälle ehdokkaalle – ensikertalaisesta konkariin – on, että ehdokas saa parhaat mahdolliset opit tulevaan luottamustehtävään ja vaalikampanjaan. Meidän on pyydettävä Seppo Kääriäinen, Mauri Pekkarinen, Matti Vanhanen, Anneli Jäätteenmäki, Riikka Manner, Hannu Takkula, Kyösti Virrankoski, Elsi Katainen, Antti Kurvinen, Hannes Manninen ja Tapani Tölli, Kuntaliiton hallituksen jäsenet, jokainen kansanedustaja puheenjohtaja Kimmo Tiilikaisen johdolla ja kaikki Suomen parhaat kunta- ja vaaliasiantuntijat teidän avuksi. Meidän valttikorttinamme menestykseen ovat Helsingin kaupunginvaltuutettu, kansanedustaja Mari Kiviniemi ja kansanedustaja Paula Lehtomäki. Ja sinä.

Keskustan puheenjohtaja johtaa keskustan poliittista vaalikampanjaa ja toimintaa. Hänelle annan puoluesihteerinä täydellisen tuen.

Keskusta rakentaa kunnallisvaalikampanjan jokaiseen kuntaan. Puolueen voimavarat ohjataan vaalivoiton hankkimiseksi jokaisessa kunnassa rehellisellä ja konstailemattomalla kampanjalla. Lupaan, että keskusta jalkautuu teidän voimalla kunnallisvaaleissa; keskustan teltat, makkara- ja kahvikojut, ilmapallot näkyvät ykköspaikoilla ihmisten keskuudessa.

Kunnallisvaaleissa keskusta laittaa facebookit, twitterit, internet -sivut ja uudet sosiaalisen median sivunsa kuntoon, jotta jokainen kiinnostunut nuori löytää keskustan ja löytää kanavan vaikuttaa keskustan kautta.

Tehdään yhdessä keskustasta Suomen suurin kuntapuolue.

Hyvää Äitienpäivää!