Kansalaispuolue perusti Satakunnan osaston

TIEDOTE

Kansalaispuolue perusti Satakunnan osaston

Kansalaispuolue on päättänyt järjestäytyä alueellisesti vaalipiireittäin. Kahdestoista (12.) ja samalla viimeisin Manner-Suomen osasto perustettiin Satakuntaan Kankaanpäässä 25.2.2018 pidetyssä kokouksessa.

Kansalaispuolueen Satakunnan osaston perustamiskokouksessa Kankaanpäässä oli paikalla Kansalaispuolueen puheenjohtaja Sami Kilpeläinen ja varapuheenjohtaja Piia Kattelus. Kokouksessa valittiin alueen yhteyshenkilöiksi Kimmo Toroska Porista, Matti Laaksamo Kankaanpäästä ja Hannu Raineisto Eurasta. Lisää yhteyshenkilöitä nimetään vielä kevään aikana.

Koordinaattoriksi ja alueen vetäjäksi nimettiin porilainen Kimmo Toroska.

Kansalaispuolueen puheenjohtaja Sami Kilpeläinen kertoo puolueensa kannattavan valtio-omisteisia yhtiöitä, koska ne ovat aluepoliittisesti merkittäviä työllistäjiä ja takaavat investoinnit kotimaahan kansallisen edun nimissä. Esimerkkinä epäonnistuneesta linjauksesta Kilpeläinen nostaa Altian myymisen, jossa hetkellisen myyntivoiton takia tuhotaan pitkäaikainen valtion tulonlähde.

Varapuheenjohtaja Piia Katteluksen mukaan Satakunnan osaston perustamisen myötä Kansalaispuolueella on nyt jokaisessa vaalipiirissä osasto, joka mahdollistaa puolueen osallistumisen tuleviin eduskuntavaaleihin. “Osastoja ei rekisteröidä ja ne asettavat ehdokkaat vaalipiirilautakunnalle eduskuntavaaleissa. Seuraavaksi tulemme asettamaan vaaliasiamiehet jokaiseen vaalipiiriin”, Kattelus sanoo.