Kansalaispuolueen yhdeksäs osasto perustettiin Pirkanmaalle

TIEDOTE

Kansalaispuolueen yhdeksäs osasto perustettiin Pirkanmaalle

Kansalaispuolue on päättänyt järjestäytyä alueellisesti vaalipiireittäin. Järjestyksessä yhdeksäntenä perustettiin Pirkanmaan osasto 2.2.2018 Ylöjärvellä pidetyssä kokouksessa.

Pirkanmaan osaston perustamiskokouksessa oli paikalla Kansalaispuolueen puheenjohtaja Sami Kilpeläinen ja varapuheenjohtaja Piia Kattelus. Kokouksessa valittiin alueen yhteyshenkilöiksi puoluehallituksen jäsen Tuula Komsi Kangasalalta, asiantuntijajäsen Jorma Grönlund Ylöjärveltä, asiantuntijajäsen Aarne Raevaara Tampereelta, Markku Liimatainen Ylöjärveltä, Tapio Järvensivu, Janne Koskinen, Päivi Vehanen ja Timo Mäki-Korte Tampereelta sekä Sami Vehmas Nokialta. Lisää yhteyshenkilöitä nimetään vielä kevään aikana.

Kansalaispuolueen asiantuntijajäsen Jorma Grönlund toimii Pirkanmaan osaston koordinaattorina ja asiantuntijajäsen Aarne Raevaara vara-koordinaattorina.

Perustamiskokouksessa tuli todettua, että Kansalaispuolueen tapaiselle kansanliikkeelle, jonka isot teemat ovat sotilaallinen liittoutumattomuus ja puolueettomuus, EU:n liiallisen integraation ja liittovaltiokehityksen vastustaminen, järkevä ja hajautettu aluepolitiikka sekä hallittu maahanmuuttopolitiikka on suuri tilaus ja tarve. Kansalaispuolue tähtää tosissaan 14.4.2019 pidettäviin eduskuntavaaleihin, koska sitä kautta puolueen jäsenillä on mahdollisuus vaikuttaa Suomen tulevaisuuden kannalta ratkaisevan tärkeisiin asiohin.

Eduskuntavaaliehdokkaiden etsiminen sai lentävän lähdön, koska jo kokouksessa useat paikallaolleet ilmaisivat halukkuutensa lähteä Kansalaispuolueen eduskuntavaaliehdokkaaksi. Pirkanmaan osastossa on kiinnostusta myös mahdollisia maakuntavaaleja kohtaan.